Over Buildizz.comVisie

Onze visie is kort maar krachtig. “Building Finest Sustainable Homes”

Vertaald in goed Nederlands: “Buildizz realiseert jouw mooiste duurzame thuis!”

Deze visie is gefundeerd op onze vijf kernwaarden, die elke dag in de WoningBouwPlannen van en voor onze klanten ingezet worden door onze vakkundige medewerkers, partners en bouwketenpartners. Deze vijf kernwaarden zijn: klantgericht, gekwalificeerd, klimaatneutraal, innovatief en betaalbaar.Historisch perspectief van het Buildizz WoningBouwPlan

Buildizz is ontstaan als krachtenbundeling van het bedrijf Revaplan met enkele nieuwe ondernemers die al meer dan 15 jaar actief zijn in vastgoed, hightech en consumenten marketing. Buildizz legt in vergelijking met het oude Revaplan meer nadruk op het ontzorgen van de consument én het faciliteren van de betrokken vakmensen. Een state-of-the-art online platform optimaliseert de communicatie, versnelt het bouwproject en stimuleert modern efficiënt bouwen.

Buildizz richt zich op renderende en bewezen verduurzamingsmaatregelen om de totale woonlasten (hypotheek plus energiekosten) na oplevering fors te verlagen. Ook wordt nog meer ingezet op hulp in sfeervolle interieurontwerpen, naar de vraag van onze klanten.

Buildizz bouwt niet meer in eigen beheer zoals Revaplan deed, maar contracteert bewezen duurzame fabrikanten en betrouwbare kwaliteitsbouwers in het land, met perfecte referenties, die passen bij de wensen van onze klant. Buildizz bedient zo een nationale markt. Bovendien heeft Buildizz Europese ambities. De basis hiervoor is gelegd. In de afgelopen periode zijn meer dan 450 WoningBouwPlannen uitgewerkt en zijn maar liefst 64 bouwplannen met hoge tevredenheid gerealiseerd.

Buildizz zet die lijn van kwaliteit en innovatie in de succesvolle Revaplan formule door. Deze aanpak verloopt nu volgens de drie Buildizz WoningBouwPlan stappen ‘Dreamz. Dezigns. Build.’ Op deze wijze ontwerpt, begroot en bouwt Buildizz jouw nieuwe thuis. Deze vernieuwende formule wordt nu op nationale schaal aangeboden via het internet platform Buildizz.com.Vernieuwer op de woningmarkt

Buildizz wordt vandaag erkend als de grote vernieuwer op de woningmarkt. Droomhuizen zijn op de woningzoekers zoals Funda vaak onbetaalbaar en ook nog eens zo verkocht. Veel mensen vinden het moeilijk om door betaalbare bestaande, vaak oudere woningen heen te kijken. En juist het herbruik van de bestaande bouw biedt legio mogelijkheden. Maar waar te beginnen? Welke vakmensen moet ik hebben en gaan deze vakmensen mij echte kwaliteit leveren? Eerst een architect en dan een aannemer of wellicht omgekeerd? En past dat allemaal binnen mijn budget? Hoe snel weet ik wat mijn totaalkostenplaatje is? Gasloos, hoe dan? En wie houdt in mijn belang rekening met de beste duurzame maatregelen?

Buildizz beantwoordt deze vragen eenvoudig, snel en in een overzichtelijk stappenplan. Daarom maken we WoningBouwPlannen voor onze klanten voor vernieuwbouw en nieuwbouw. Onze levensechte 3D-tekeningen geven je een goed beeld hoe de woning eruit ziet na het verbouwen, hoe belangrijke vertrekken zoals keuken en badkamer eruit zien. Én je ziet direct wat de verbouwing gaat kosten. Dat is een vaste gegarandeerde bouwprijs, zo sta je nooit voor verrassingen. We laten mogelijkheden zien waar mensen zelf nooit aan gedacht hebben. We helpen met jouw dromen én zorgen dat jouw dromen uitkomen. Binnen budget.

Dat doen we natuurlijk niet alleen. Samen met onze makelaars, architecten, fabrikanten, bouwadviseurs, bouwpartners en hypotheekadviseurs zorgen we dat elk WoningBouwPlan voldoet aan de wensen van onze klanten en van de markt. We zijn anders dan andere bedrijven, omdat we de tijd nemen te luisteren naar mensen en hun wensen. We werken met creatieve architecten en met betrouwbare bouwers. En we blijven voorop lopen met alle voordelige nieuwe innovaties en duurzaamheidsmaatregelen.

Werken bij Buildizz?

Ben of ken je een talent dat bij Buildizz past? We zijn altijd op zoek naar goede mensen.

Bekijk de vacatures